11.8 C
Skopje
25.9.2021 - 9:14

Ознака: општа болница кавадарци

„Алкалоид“ и фондацијата „Трајче Мукаетов“ со донација од 170.000 евра за...

Во текот на 2019 и 2020 година „Алкалоид АД Скопје“ реализираше донација во „Општа болница со проширена дејност Кавадарци“ во вкупен износ околу 10.500.000...