12 C
Skopje
21.9.2018 - 10:12

Ознака: опстанок

Условен опстанок на ЕУ

Помина уште еден самит на ЕУ, на кој повторно бевме сведоци на уште еден млитав договор и на многу мрачни сценарија за судбината на...