8.8 C
Skopje
19.10.2021 - 22:48

Ознака: опкружување

Горчливо-слаткиот вкус на соседското опкружување

Што значи поимот меѓународно пријателство, колку тоа се применува во практиката, какви се искуствата на другите држави, а какви на Македонија, која од осамостојувањето...