6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:44

Ознака: описното оценување

Учениците и родителите тешко го прифаќаат описното оценување

Од Министерството за образование и наука велат дека описното оценување не е од вчера и дека секој родител може од наставникот да добие точна...