7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 6:54

Ознака: опеа

Саше Љолес го опеа „Градот“

Саше Љолес неодамна го промовира својот проект „Љолес“, кој е негов авторски проект, како и песната насловена „Градот“. Автор на музиката и на текстот е...