12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 12:07

Ознака: ООУ „Ј.А. Коменски“

Петгодишното патување не заврши, тоа ќе живее во нашите срца!

Наставничката Роза Василевска со писмо се прости од своето 5-в одделение во ООУ „Ј.А. Коменски“ во Скопје Во изминатите години придружник на учениците од 5-в...

Зимата пристигна во 3-в одделение во ООУ „Ј.А. Коменски“

Ете, пристигна ова наше големо бело злато. Зимата за нас е најубаво годишно време. Самата си има свои убавини. Убава е затоа што целиот...

Нека царува пријателството меѓу сите нас!

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"] Реализиран едукативен проект во ООУ „Ј.А. Коменски“ во Скопје „Стоп за насилство - започни пријателство“ е името на едукативниот проект реализиран...