16.8 C
Skopje
15.11.2019 - 15:10

Ознака: ООУ „Рампо Левката“

Патроните празници одбележани во ОУ „Рампо Левката“ и „Добре Јованоски“ во...

Со свечена програма денеска ООУ „Рампо Левката“ од Прилеп го одбележа патрониот празник. - За неполни две години, во ООУ „Рампо Левката“ беа реализирани голем...