11.1 C
Skopje
21.11.2019 - 13:04

Ознака: ООУ „Добре Јованоски“

Патроните празници одбележани во ОУ „Рампо Левката“ и „Добре Јованоски“ во...

Со свечена програма денеска ООУ „Рампо Левката“ од Прилеп го одбележа патрониот празник. - За неполни две години, во ООУ „Рампо Левката“ беа реализирани голем...