-1.2 C
Skopje
16.1.2022 - 10:52

Ознака: онлаjн

Онлаjн Саем на книгата

Издавачката куќа „Антолог“ го најавува второто издание на Е-Саемот на книгата, кој и оваа година како и претходната ќе биде онлајн на www.antolog.mk, но...

Монографиjата „Манаки“ од Игор Старделов достапна онлаjн

Кинотеката на својата веб-страница продолжи да прикачува дел од своите изданија. Деновиве достапна за читателите е и монографијата „Манаки“ од авторот Игор Старделов, издание...