21.8 C
Skopje
24.9.2021 - 16:04

Ознака: онлај настава

Третина од мајките би ја напуштиле работата ако децата имаат онлајн...

Доколку во новата учебна година училишната настава се одвива онлајн, една третина од италијанските мајки се подготвени да ги напуштат работните места, а дури...