16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:21

Ознака: онлајн

Онлајн промоција на книгата „Основен тренинг за живот“

Онлајн промоцијата на книгата „Основен тренинг за живот“ од Марино Башиќ ќе се одржи денеска, во 19 часот, на фејсбук-страницата на издавачката куќа „Арс...

Телефонската и онлајн продажба со мали и големи п(р)опусти

Искусните во онлајн купопродажбата велат дека многу е важно да се види од каде се нарачува, дали станува збор за проверени сајтови и дали...

Онлајн промоција на „Јас сум Акико“

Книгата за деца „Јас сум Акико“ од српскиот автор Стефан Тиќми ќе биде промовирана онлајн, денеска, во 19 часот, на фејсбук-страницата на издавачката куќа...

Јубилејна онлајн претстава на „Скопје танцов театар“

Со бесплатна онлајн изведба на претставата „Идентитети - историја на еден растегнат сон“, „Скопје танцов театар“, вечерва, на Јутјуб каналот, со почеток во 20...

Стресот кај наставниот кадар поради онлајн наставата

Наметнатата нова реалност поради пандемијата на коронавирусот пред нас постави нови предизвици со кои мораме да се соочиме и да се приспособиме. Оваа состојба,...

Онлајн запознавањето може скапо да ги чини граѓаните

Како што често се случува со ваквиот вид измами, сѐ е замислено и направено за да изгледа нормално,вообичаено, легално и легитимно. На инвестициските профили...

Шест онлајн настани во „КЦ 750“

„Културниот центар 750“ реализира шест онлајн активности предвидени за 2020 година. Поради пандемијата, оваа сезона не се организираа настани на јавен простор, туку се...

МКЦ со онлајн-програма за новогодишната ноќ

Под слоганот „Чао 2020“, ЈУ Младински културен центар ќе емитува новогодишна програма на 31 декември 2020, со почеток во 20 часот на фејсбук-страната и...

Онлајн работењето го прекинува линкот со избирачите

Поради пандемијата на коронавирусот, канцелариите за контакти со граѓаните веќе подолго време не работат. Во изминатиот период во Собранието го немаше ниту инструментот пратенички...

Годинешните лауреати ја добија Нобеловата награда во своите домови

Нобеловата награда на годинешните лауреати им беше врачена во своите домови, додека оркестарот изведуваше класични композиции во речиси празната сала на градското собрание во...