Ознака: онлајн-продавници

Ќе се олеснува постапката за мали пратки

­Триесет и шест проценти од македонските граѓани со пристап до интернет вршат онлајн-нарачки. Во земјава има потенцијал за раст на е-трговијата, има услови, законодавството...