7.8 C
Skopje
20.10.2021 - 0:44

Ознака: Онлајн-платформа

Онлајн-платформа за паркинг во општината Центар

Профункционира новата веб-платформа на јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, преку која сите услуги на претпријатието стануваат достапни и по електронски пат. Ова значи...