36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:38

Ознака: олимписко мото

„Обединети со емоции“ е олимпиското мото на Игрите во Токио

Мотото ги опфаќа визијата за Игрите и суштината на идеите и концептите што градот-домаќин сака да ги сподели со светот, ја изразува надежта дека...