4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 19:32

Ознака: оливер спасоввски

Се скратуваат роковите за добивање записник од увид во сообраќајна несреќа

Реализираниот проект „Електронски записник од увид во сообраќајна несреќа“ претставува уште една потврда за нашите континуирани напори не само да ги надградиме севкупните професионални...