16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 13:05

Ознака: Оливер Мусовиќ

Дела на Оливер Мусовиќ во „Буква“

Културниот центар „Јадро“ продолжува со серијата презентации посветени на македонските визуелни уметници. Во кафе-книжарницата „Буква“ е претставено творештвото на визуелниот уметник Оливер Мусовиќ. Станува...