11 C
Skopje
25.9.2018 - 23:22

Ознака: Оливер Димитриоски

Димитриоски и Мисовски ќе му асистираат на Брестовац во Металург

Шефот на стручниот штаб на Металург, Данило Брестовац, го комплетира тимот на тренери со кои ќе работи на спроведување на своите идеи и замисли...