2.1 C
Skopje
30.3.2020 - 10:01

Ознака: Олег Шчербах

Политичката целисходност сѐ повеќе доминира над владеењето на правото

ОЛЕГ ШЧЕРБАК, АМБАСАДОР НА РУСКА ФЕДЕРАЦИЈА За перспективите на руско-македонската соработка, очекувањата од својот наследник, за Македонија помеѓу Западот и Русија, претстојниот референдум и, конечно,...

Шчербах: Ако сме принудени, ќе одговориме со реципрочни мерки

Протерувањето на рускиот дипломат од Македонија беше избрзан чекор, без детално да се истражи она што го соопшти британската страна, истакна денеска рускиот амбасадор Олег...