Ознака: олдтајмери

Изложба на олдтајмери во Делчево

Во организација на Здружението ,,Кралеви на патиштата”, во Делчево се одржа четврта изложба на олдтајмери. На популарното ,,Ретрокар шоу – Делчево 2019″, учествуваа над...

Дефиле на олдтајмери

Македонскиот клуб „Пежо 404“, во рамките на одбележувањето на Денот на „пежо“, денеска низ скопските улици вторпат организира дефиле на „олдтајмери“. - Со желба и...

Несекојдневни олдтајмери изложени во Скопје

Несекојдневни олдтајмери и моторцикли денеска беа изложени на плацот кај авиончето во скопската населба Аеродром. Скопјани имаа можност да уживаат и за првпат да...

Изложба на олдтајмери, некои од нив за првпат во Македонија

Несекојдневни олдтајмери и моторцикли од кои дел за првпат ќе бидат видени во Македонија денеска ќе бидат изложени на плацот кај авиончето во скопската...

Несекојдневна изложба на олдтајмери во недела во Скопје

Околу 50 луксузни и несекојдневни олдтајмери и 20-тина моторцикли ќе бидат дел од „Skopje Classic Day“ 2018 што ќе се одржи во недела на...

Во Скопје се одржа рели-шоу на олдтајмери

Под покровителство на општината Центар, во Скопје викендов беше организирана еднодневна изложба на олдтајмер-возила и мотоцикли. На изложбата „Олдтајмер рели Скопје 2018“ учествуваа 20...

Прво рели со олдтајмери во Скопје

Под покровителство на општината Центар денеска во Скопје ќе се одржи целодневната манифестација „Олдтајмер рели Скопје 2018“. Ревијата, чиј почеток е закажан во 10...

Меѓународна изложба на олдтајмери во Скопје

Меѓународна изложба на олдтајмери ќе се одржи утре од 9 до 17 часот на улицата „Михаил Цоков“ до општина Центар.  Изложбата „Олдтајмер Ревија Скопје-Центар 2018“...

Дефиле на олдтајмери „пежо 404“ во Скопје

Членовите на македонскиот клуб „Пежо 404“, кој е неформален и составен од неколку сопственици на ова возило, кое сведочи за нивото на култура и...