Ознака: Олга Костовска

Доделени Еуролинк стипендии за 30 студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“

Во насока на реализирање на годишните активности, вчера во просториите на Еуролинк Осигурување беа потпишани договорите за 30 стипендии на најдобрите студенти од Правниот...

Со донација од Олга Костовска и пријателите, ќе се реконструираат скалите...

Музејот на современата уметност е изграден од солидарност по земјотресот и веќе неколку години го има Еуролинк осигурување и Претседателот на Надзорен одбор г-ѓа...