Ознака: ОЛАФ

Итала: Средствата од ЕУ да не завршуваат во џебовите на измамниците

Предизвиците и можностите за спречување измама и злоупотреби на средствата на Европската Унија се на врвот на агендата на годинашната конференција на земјите-кандидати и...