0.8 C
Skopje
17.1.2022 - 16:22

Ознака: „Оксиџен Фактори“

„Оксиџен Фактори“ ги спојува љубовта кон растенијата и книгите

Имајќи голема љубов кон растенијата, по одреден период на работење во цвеќарници, Наталија Јовановска од Скопје сфатила дека е време своето хоби да го...