3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 15:57

Ознака: одржување

Во опасност одржувањето и на ЛОИ во Токио!

Поранешниот потпретседател на ИОК и на Светската антидопинг-агенција (ВАДА), Паунд, кој е член на ИОК од 1978 година, посочи дека е „можно откажување“ доколку...

Домување – Растенија за вашата канцеларија што се лесни за одржување

Вашата канцеларија можете да ја претворите во пријатна оаза што ќе ве поттикне повеќе да работите, а најдобриот начин да го направите тоа е...

Статини – нужно зло за одржување добар липиден статус

Пред да се донесе одлуката за примена на статини треба да се има предвид дека тие најчесто ќе бидат ваша доживотна терапија, а од...

Вертикалните градини не бараат сонце, вода и одржување

Инспириран од природата, Васил Филипов со тимот на „Флауер сити“ изработува „зелени sидови“ што красат многу ентериери. Зелените ѕидови се еколошки производ што овозможува...

Едноставен трик за одржување на цветовите на вашата орхидеја

Одгледувањето орхидеја што постојано ќе цвета е еден од најголемите предизвици на секој што дома има барем еден примерок од ова деликатно растение. Веќе знаеме...

Станбените сервиси менуваат само светилки, а ги избегнуваат лифтовите

Станбените сервиси се задолжени за комплетно одржување на заедничките простории на станарите во една станбена зграда, за нивните заеднички инсталации и за лифтовите. Но...