6.5 C
Skopje
5.12.2019 - 17:13

Ознака: одобренија

Нови одобренија за поставување урбана опрема зимава

Летната сезона заврши и доколку угостителите-корисници на јавни површини сакаат да добијат одобрение за вршење дејност надвор од деловниот простор и одобрение за поставување...

Во јули издадени 276 одобренија за градење

Во јули годинава во Македонија се издадени 276 одобренија за градење или за 34,6 отсто повеќе во однос на истиот месец од претходната година,...