-3.2 C
Skopje
16.1.2022 - 22:42

Ознака: одмори

Збогум на европските плажи

Европа може да изгуби дури 15.000 километри од своето крајбрежје, поради ерозијата предизвикана од климатските промени. Најпогодени од овој еколошки проблем ќе бидат плажите...

Сезона на одмори или на преговори

КЛУЧНИТЕ ЗАКОНИ ЧЕКААТ ДА ЗАЛАДИ Експертите сметаат дека одморот на пратениците ќе биде искористен за да им се даде доволно време на партиите да се...

Заев ќе одмора во Охрид, повеќето министри во Грција

Премиерот Зоран Заев од годишниот одмор ќе искористи неколку денови во следниот период, а ќе ги помине со семејството во Охрид, неговиот заменик и...