16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 7:38

Ознака: одлучуваат

Паметник за политичарите да не го забораваат минатото кога одлучуваат за...

Споменот на жртвата на нашиот војник во ЈНА Сашо Гешовски пред 30 години, исто како и спомените на жртвите и положените животи за нашата...

ДУП-овите ќе ги одлучуваат изборите во Скопје?

Се чини јавноста не ја иритира толку неактивноста, колку што ја иритираат обидите да се забошоти ситуацијата. А власта се обидува да ја забошоти...