3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:05

Ознака: Одливот

Одливот на девизи намален, опременоста на војската зголемена

Колку Македонија би можела да купува оружје и да набавува воена технологија од сојузниците користејќи ги офсет-аранжманите. Што значи овој тип плаќање во контекст...