Ознака: „Одиме на Европско“

„Одиме на Европско“ е за генерацијата што го оствари нашиот сон...

Саше Љолес и Петар Младеновски, автори на фудбалската химна на ФФМ за ЕП 2021 „Одиме на Европско“ е химната со која ќе ги бодриме македонските...