Ознака: одземен пасош

Судот им ги одзеде пасошите на Лидија Димова и на поранешен...

Судот донесе решенија со кои го уважи предлогот на Лидија Димова и на Александар Гочев да им определи мерки – Одземање на патната или...

Одземен пасошот на вработениот кој испрати лажна дојава за бомба во...

Скопското основното јавно обвинителство до судот достави предлог за определување мерки на претпазливост за вработен во трговскиот центар „Сити мол“ кој испратил лажна дојава...