22.8 C
Skopje
19.6.2021 - 17:01

Ознака: одзатнување

Затнување и одзатнување

Коинциденција? Метафора? Скриена порака? Карма? Додека во Брисел се одвиваше самитот на лидерите на ЕУ, од кој се очекува да произлезат редица важни насоки...