2.8 C
Skopje
27.10.2021 - 12:10

Ознака: одење

Татко направил робот-костум со кој му помага на синот да оди

Жан Луј Констанца е инженер по роботика од Франција, кој направи роботски костум што му овозможува на неговиот шеснаесетгодишен син Оскар да оди. Оскар, кој...

Светот воодушевен од нордиското одење

Нордиското одење, кое потекнува од Финска, од крајот на 1990-тите, стана дополнителен тренинг за скијачите во лето. Оваа рекреативна активност можете да ја вежбате...

Град во кој ноќното читање е попопуларно од одење во бар

Ако сметате дека работното време на книжарниците е прекратко, можеби решението е да го посетите Тајпеј Можноста луѓето да читаат книги без обврска да ги...