Ознака: одебрехт

САД ги обвинија синовите на поранешниот претседател на Панама за поткуп...

Американските обвинители во понеделникот ги обвинија двата сина на поранешниот претседател на Панама, Рикардо Мартинели, за поткуп и за перење пари поврзани со бразилската...