-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 15:07

Ознака: одгледувачници

Активистите се против изложбите на кучиња и одгледувачниците

Здружението „Победа“ од хрватскиот град Осиек, кое е засолниште за напуштени животни, објави интересен текст на Фејсбук во врска со изложбите на кучиња, како...