Ознака: ОДГЛАСИ

ОДГЛАСИ ОД РЕФЕРЕНДУМСКАТА КАМПАЊА

Шеќеринска: Граѓаните посакуваат државата да тргне напред Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска, на вчерашното отворање на 4-от Мобилен летен универзитет на Балканот на правниот факултет...