Ознака: одведена

Татко трага по ќерката одведена во ИД: Ќе направев сѐ за...

Даниш Фаруки (38) веќе пет години трага по својата ќерка Алија, која била одведена во Сирија од страна на нејзините мајка и очув, кои...