7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 2:05

Ознака: одбрани

Одбрани каратистите што ќе атакуваат на нови медали на ЕП

Македонија речиси постојано од ЕП се враќала со медали, па убеден сум дека така ќе биде и во Баку, со што само ќе го...

Венјун вторпат ја одбрани светската шаховска круна

Кинеската шахистка, која е светска првенка од 2018 година, во тајбрејк беше подобра од Русинката Горјачкина со 2,5-1,5 Кинезинката Ју Венјун (2.584 рејтинг-поени, рангирана на...