Ознака: одбележани

Во Прилеп одбележани 80 години од 11 Октомври – Денот на...

Во присуство на претседателот на државата Стево Пендаровски, на премиерот Зоран Заев, делегации од Владата, Собранието, дипломатскиот кор, политички партии, здруженија на граѓани денеска...