Ознака: „Одам на лов“

„Одам на лов“ во Куманово и во Крива Паланка

Со најновата хит-комедија „Одам на лов“ од францускиот автор Жорж Фејдо, во режија на Деан Дамјановски, театарот „Јордан Х.К.-Џинот“, Велес ќе настапи на фестивалите...

Комедијата „Одам на лов“ премиерно во Велешкиот театар

Театарот „Јордан Х.К-Џинот“ од Велес, в сабота, во 20 часот, на големата сцена премиерно ќе ја изведе комедијата „Одам на лов“ од францускиот автор...