Ознака: ограда

Љубовта што ја урна оградата во поделениот Травник

Оградата што го делеше заедничкиот двор на католичкиот училиштен центар „Петар Барбариќ“, во кој наставата се одвива според хрватската образовна програма, и мешаното средно...

Се отстранува железната ограда околу Владата

Пред Владата почна отстранување на железната ограда. Одлуката за отстранување на оградата ја донесе Владата на последната седница одржана завчера, а целта, како што...

Донесена одлука да се отстрани железната ограда околу Владата

Железната ограда околу Владата ќе се отстранува. Одлуката за нејзино отстранување, како што соопштува владината прес-служба, е донесена на денешната седница на Владата. Целта, како...

Данска гради ограда на границата со Германија

Данска ќе подигне 70 километри долга ограда на границата со Германија за да спречи влез на диви свињи и да спречи ширење на африканската...

Црна Гора сака да постави ограда на границата со Албанија

Црна Гора ја разгледува можноста да постави ограда долж границата со Албанија со цел да ја запре илегалната миграција, изјави Војислав Драговиќ, началник на...