19.8 C
Skopje
22.6.2021 - 3:35

Ознака: Овчеполието

Серија кратки документарци за Овчеполието

Овче Поле е регион што воодушевува со природните ресурси и културното наследство и предизвикува со економскиот потенцијал со кој располага. Промоцијата на значењето на...