Ознака: објавувачи на содржини

Јутјуб создаде деца-милионери

Шестгодишната ѕвезда на платформата Јутјуб со 30 милиони претплатени лица купи мултимилионски имот на пет спрата во Сеул. Имотот на младата Борам, кој има...