0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 11:52

Ознака: обуки

„Алкалоид“ пушти во употреба сопствен центар за едукација и обуки

Човечкиот потенцијал има огромно значење за растот и за развојот на „Алкалоид“ АД Скопје, а професионалниот пристап во работењето, просперитетот на компанијата и нејзиниот...

Словенија ќе ѝ помогне на Македонија со противпожарна опрема и обуки

Македонија и Словенија почнуваат стратешко партнерство во одбраната, а првиот фокус ќе биде техничка и материјална поддршка на нашиот противпожарен систем. Тоа е резултатот...

Стартуваат обуките на избирачките одбори

Во наредните осум дена ќе бидат спроведени обуки за претседателите на избирачките одбори и нивните заменици, што ќе бидат вклучени во овој процес, за...

Наскоро обуки за судиите за ВАР?

Главниот судија и помошниците треба што побрзо да се приспособат на ВАР, треба да имаат добра комуникација со колегите во студиото, и треба да...