Ознака: оброци

Општина Кисела Вода донираше 350 хуманитарни оброци

Tриста и педесет хуманитарни оброци донираше денес градоначалникот на општина Кисела Вода за социјално загрозените лица. На бездомниците, на децата од улица, на лицата...

Првата дама зготви оброци за бездомните и социјално загрозените лица

Сопругата на претседателот Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска, денеска се вклучи во активноста на граѓанската иницијатива „Ретвитни оброк“, односно подготовка на храна за бездомни и социјално...

Како да се вратиме во форма по празниците?

Според нутриционистите, за детоксикација на организмот најважна е зелената боја - зелен зеленчук и зелена глина, кои се одлични чистачи на штетните материи Повеќето од...

Преку „Сите сити“ 16.000 оброци за социјално загрозени граѓани

Преку системот за донирање вишок храна „Сите сити“ се донирани пет тона вишок храна или 16.000 оброци до социјално загрозени граѓани. - Ова претставува најголема...

Здрави и весели оброци за вашето дете

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]