22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 1:03

Ознака: оброк

„Сите сити“ обезбеди 10.000 оброка за социјално загрозените семејства

„Сите сити“ за два месеца обезбеди 10.000 оброка за социјално загрозените семејства Преку системот за донирање на вишок храна „Сите сити“ за два месеца обезбедени...

Водата е најважен дел од оброкот на мачките

Водата е драгоцена за мачките, затоа што во организмот не постои ниту еден процес во кој не учествуваат молекулите на водата Молекулите на водата учествуваат...