4.8 C
Skopje
25.10.2021 - 12:23

Ознака: образовние

Сѐ повеќе неписмени со сѐ повеќе петки

Неверојатно е колку ученици низ државава годинава поминаа одлични и во колку одделенија немаше пониска оценка од четворка во свидетелствата. Па ние, со олку...

Полесна проодност во задолжителното образование

СИСТЕМОТ ГО НАМАЛУВА БРОЈОТ НА ПОВТОРУВАЧИТЕ Прашањето е зошто повторуваат година оние ученици кај кои имало основа да ја завршат успешно годината, а успеваат да...