17.6 C
Skopje
12.11.2019 - 15:44

Ознака: „Обој го умот“

„Обој го умот“ со новата колекција на Тошева

Дизајнерката Ирина Тошева ја претстави летната колекција „Иуноја“, преку артистички едиторијал со моќна порака „Обој го умот“. Колекцијата е инспирирана од важноста на менталното...