11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 23:14

Ознака: Обновено

Обновено игралиштето спроти СД „Гоце Делчев“

Реконструкцијата на детското игралиште спроти студентскиот дом „Гоце Делчев“, во урбаната заедница Пецо Божиновски-Кочо, заврши. Општина Карпош го отстрани стариот и оштетен „брод“ и...