Ознака: облекуваат

Македонците сѐ повеќе се облекуваат преку интернет

Расте интересот кај македонските граѓани за пазарување преку интернет. Последните анализи направени од Асоцијацијата за е-трговија, посочуваат дека има зголемување кај онлајн-нарачките. Во последните...