Ознака: облаци

Владата експериментира со противградната заштита?

Научната јавност не е убедена дека хемиското влијание врз облаците со авионско засејување може да го има очекуваниот ефект Системот со авионско засејување на облаците...

Темните облаци над спогодбата од Нивици

Но истовремено, во Европа и во светла иднина не може да се оди со мрачни багажи зад себе и со тајни фондови, па во...

Црн чад од кејот сé уште ги труе скопјани

Сѐ уште се шират облаци од чад со непријатна миризба од дивата населба на левата страна на Кејот на Вардар, спроти поранешната градска плажа....