Ознака: област 51

Тајните на „Област 51“ останаа безбедни

Гратчето Рејчел во американската сојузна држава Невада се подготвуваше за инвазија од 30 илјади луѓе при планираниот упад во „Областа 51“, но бројот на...

„Област 51“ на штрек ги очекува трагачите по вонземјани

Првите посетители на настанот „Упаднете во ’Област 51’, не можат да не запрат сите“, пристигнаа во близина воената база во пустината Невада, во САД,...

Упадот во „Област 51“ се претвора во музички фестивал?

Откако на Фејсбук се појави настанот наречен „Упаднете во ’Област 51’, не можат да нѐ запрат сите“, кој ги повикува учесниците да се соберат...

Како „Област 51“ стана жариште на теориите на заговор

Воената база што се наоѓа во пустината Невада, позната како „Област 51“ е цел на бројни теории на заговор поврзани со вонземјани и Неидетификувани...

Упадот во „Oбласт 51“ не е шега

Американското воено воздухопловство упати остро предупредување до повеќе од шестотини илјади луѓе кои планираат да упаднат во тајната воена база во пустината Невада, позната...